ieda's FotoPage

By: ieda ieda

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Jan-2007 15:58 Email | Share | | Bookmark
pameran kegemilangan sains dan tamadun islam

 
kak fid...
me!
View all 9 photos...
hehehe...ari sabtu 13 jan 2007, jalan2 ngan kak fid gi pameran kegemilangan sains dan tamadun islam kat convention center klcc...punyalah ramai manusia ari tu..sib baik dpt msk..kalo x nangis x berlagu la jawabnya...skali bila dah dpt msk hall tu..ada plak announcement kata pameran dilanjutkan smpi 14 feb..ceh..!! sbulan tu dilanjutkan...pada smua yg belum pegi..amik la peluang ni.. bak kata kak fid...nak pegi lagi pameran ni pas office hour


Friday, 12-Jan-2007 04:33 Email | Share | | Bookmark
Zalghani & Co in memories :(

posing dlm kete pakcik on the way gi mkn kat blkg istana negara
sengih je..
with kak zira
View all 34 photos...
10 jan 2007..genap la 6 bln praktikal kat zalghani & Co. One day before company raikan kami, dak2 praktikal mkn kat gerai ikan bakar belakang istana negara..hohoho..syok btul!! pastu 12 jan plak kitaorg plak yg buat jamuan tuk smua staff kat opis..best sgt...! yg paling best, 1 opis dok berkumpul kat surau...wat pe yerk?? hehehe..gosip la..apa lagi... syok btul gosip smpi la abis break..ptg plak kitaorg bg hadiah skit kat smua staff buat kenang-kenangan... thanx for everything and I MISS SO MUCH ZALGHANI & CO....


Thursday, 25-May-2006 15:59 Email | Share | | Bookmark
ehem-ehem :D

2 event yg berbeza
 
jadi model tuk assignment "dak" tu
View all 5 photos...
Quote:
untuk tatapan akak ku


Sunday, 21-May-2006 16:27 Email | Share | | Bookmark
abgku bertunang

nyum...nyum...
ni lah dia hantaran tunang
 
View all 6 photos...
hehehhe...gambar2 ni bln 12 thn lepas....saje je nak upload...x de keje...insyaAllah..abgku yg sorang akan melangsungkan perkahwinannya bln 8 nnt....pada smua sedara dan kwn2 tunggu kedatangan kad... tp rasanya x de kad pun...dtg jugakkan....


Tuesday, 18-Apr-2006 03:20 Email | Share | | Bookmark
unite 2006 ;)

beginilah selepas makeup...huhuh
bergaya dulu dlm bilik ;)
bersiap sedia nak gi praktikal..:))
View all 33 photos...
14 april 2006, malam...gi unite 2006 kat Putrajaya International Convention Centre (PICC), Putrajaya...hehehe..tempat grand tu... 1st time gi dinner unite (annual event kat mmu sempena meraikan student yg nak grad..tahun ni gi unite sebab batch 2002-2005 yg nak grad.. batch masa sama2 kat melaka dulu la kiranya...cuma budak2 accounting ngan engine je yg x grad sbb course 5 thn...so thn depan br grad and joint lg this party..! punya la semangat nak gi unite...smpi bermake-up..1st time muka nikena make-up tau... rumet yg make-up kan...abis makeup, camtu la the final result hehehe... dah la 1st time makeup, 1st time gak pakai baju pink.. habis unite kul 12.30 malam..balik hostel tido kepenatan


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net